logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Zmieniony interfejs i funkcje w Google Grafika - co robić?

kacpo1 25 Lip 2018 21:40 1740 5
REKLAMA
  • #1 17349657
    kacpo1
    Poziom 33  
    Ocena: 156
    Witam.

Od dłuższego czasu (5-6 miesięcy) mam problem z przeglądarką obrazów Google, a mianowicie, tak wyświetla obrazy :
    Po kliknięciu na obraz, zamiast powiększonej wersji, otwiera się strona na której obraz oryginalnie się znajduje.
    Problem jest również z samym wyszukiwaniem, ponieważ wcześniej nie miałem tych reklam, tylko od razu same linki.
    Typowe dla Googla rzeczy typu kalkulator czy pogoda, mają dziwny wygląd, albo w ogóle ich nie ma.
    Oraz pojawiła się dziwnie wyglądająca zakładka "wiadomości" (zaznaczona na czerwono)

Wtyczka Flash jest włączona, używam tylko AdBlocka ale bez niego są te same problemy. Reinstalacja przeglądarki wraz z usunięciem plików lokalnych - zero skutków. Raz na jakiś czas (1-2 miesiące) przeglądarka "naprawia się" na 15-20 minut a potem jest to samo.
    Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić?
  • REKLAMA
  • #2 17349686
    makosuu
    Specjalista Sieci, Internet
    Ocena: 370
    Jak zalogujesz się na inne konto to też tak jest?
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 17365896
    darecki85
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Na innej przeglądarce to samo?
  • REKLAMA
  • #6 17372509
    darecki85
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    Miałem jakiś czas temu podobną sytuacje tylko na FireFoxie. Odinstalowałem, zainstalowałem (kilkanaście razy, łącznie ze zmianą folderu) i ciągle było to samo.
    Pomogło zrobiebie nowego profilu użytkownika, potem przełączenie go na domyślnego, a następnie usunięcie starego profilu (całego folderu) oraz plików tymczasowych.
    Tak więc odinstaluj, zmień folder instalacji, usuń pliki tymczasowe (cache).
REKLAMA