A więc przyszedł czas nagłośnić auto, mam już radio Pioneer 4x40max i ok 500 zł na wzmacniacz i głośniki. Głośniki musze zamontować albo w tylnej pułce, albo zrobić oddzielne obudowy i postawić na pułce, (różnica?) syczki w fabrycznych miejscach?
Opcja nr 1: Hertz DSK 165 + wzmak (czy wzmak do 250zł styknie??)
Opcja nr 2: Głośniki pod radio (na dzień dzisiejszy wziąłbym DCX 690,inne??), za jakiś czas tuba i do niej wzmak
Czy np Blaupunkt GTA 2100 lub Magnat Classic 360 pociągnie Hertz DSK 165?? Czy lepiej kupić głośniki z niższej pułki i wykorzystać je w całości?
(Bariera pieniężna
)
To będzie moja pierwsza zabudowa samochodu, nie jestem rasowym audiofilem, ale słysze i drażni mnie kiedy nie słysze części pasma, lub gdy bas jest nie taki jak trzeba
Z drugiej strony wiem, że lepiej jest zamontować głośniki w drzwi, nie mam tej możliwości
Opcja nr 1: Hertz DSK 165 + wzmak (czy wzmak do 250zł styknie??)
Opcja nr 2: Głośniki pod radio (na dzień dzisiejszy wziąłbym DCX 690,inne??), za jakiś czas tuba i do niej wzmak
Czy np Blaupunkt GTA 2100 lub Magnat Classic 360 pociągnie Hertz DSK 165?? Czy lepiej kupić głośniki z niższej pułki i wykorzystać je w całości?
(Bariera pieniężna
To będzie moja pierwsza zabudowa samochodu, nie jestem rasowym audiofilem, ale słysze i drażni mnie kiedy nie słysze części pasma, lub gdy bas jest nie taki jak trzeba