logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lodówka General Electric SCD 260 R- nie wyłącza się

fvcktyczny 09 Sie 2018 20:22 831 1
REKLAMA
  • #1 17375641
    fvcktyczny
    Poziom 1  
    Witam.
    Mam problem z lodówką, zauważyłem ostatnio, że lodówka się nie wyłącza, więc samodzielnie wymieniłem termostat, lecz po wymianie termostatu dalej jest problem z wyłączaniem ponieważ ciągle jest tak samo. Oraz mam problem z tym, że (kompletnie się nie znam na pralkach, lodówkach itd a termostat wymieniałem za pomocą Youtube oraz innych serwisów) na dole za lodówką (załącznik 2) rura czy co to jest, jest cala zamrożona, nie mam pojęcia o co chodzi oraz lodówka brzęczy nonstop, nie dostrzegłem takich dźwięków wcześniej. Dokładny model lodówki nie znam, lecz wklejam w załączniku 1 zdjęcie z tyłu lodówki z naklejki. Jeśli jest ktoś wyrozumiały i potrafi mi w logiczny sposób wytłumaczyć jak to naprawić bądź czy lodówka jest już do zezłomowania, to będę bardzo wdzięczny. Środek lodówki również jest w załącznikach.
    Lodówka General Electric SCD 260 R- nie wyłącza sięLodówka General Electric SCD 260 R- nie wyłącza sięLodówka General Electric SCD 260 R- nie wyłącza się
    Lodówka General Electric SCD 260 R- nie wyłącza sięLodówka General Electric SCD 260 R- nie wyłącza się
  • REKLAMA
  • #2 17388274
    Budrick
    Poziom 17  
    Ocena: 100
    Jaki termostat zamontowano. Wygląda na zbyt niską temp. minimalną włączenia. Nie widać sposobu zamontowania końcówki rurki kapilarnej termostatu i tu też może być problem…
REKLAMA