logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Darmowe narzędzie do tworzenia kolaży ze zdjęciami - szablony 5-15, duże centrum

StefanSamoZło 03 Wrz 2018 14:38 1230 7
REKLAMA
  • #1 17420396
    StefanSamoZło
    Poziom 14  
    Ocena: 23
    Witam szukam programu lub strony w której mogę wykonać za darmo kolaż zdjęć ale z różnymi szablonami od 5 do 15 zdjęć gdzie środkowe 2 zdjęcia będą większe (plakat).
  • REKLAMA
  • #2 17422048
    nomudrek
    Poziom 36  
    Ocena: 469
    Na stronie dobreprogramy.pl jest kilka darmowych programów do tworzenia kolaży, tylko należy pamiętać by pobierać je z linków bezpośrednich bez pomocy asystenta, który lubi instalować niekoniecznie to co chcemy.

https://www.dobreprogramy.pl/Fotomontaz-kolaz-mozaika,Programy,Windows,155.html
  • REKLAMA
  • #3 17422056
    StefanSamoZło
    Poziom 14  
    Instalowałem te programy to albo 4 zdjęcia albo wyskakuje kup albo jest logo firmy do której należy program ;( - to było pierwsze miejsce gdzie zajrzałem, dlatego zadałem pytanie tutaj i lepiej by było jak by było online.
  • REKLAMA
  • #4 17422113
    icosie
    Poziom 34  
    Ocena: 239
    :arrow: Link1

:arrow: Link2

I kupa innych do wyboru do koloru po wpisaniu w Google: "kolaż online"

Testuj i patrz, które Ci odpowiadają.
  • #6 17422475
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #7 17442376
    odddellarobia
    Poziom 3  
    Ocena: 4
    Może Gimp lub Photoscape. Photoscape ma możliwość łączenia zdjęć w kolaż. Najlepsze jednak są aplikacje na Androida na telefon.
  • #8 17468419
    StefanSamoZło
    Poziom 14  
    Wykonane w GIMP ;)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownicy poszukują darmowych narzędzi do tworzenia kolaży ze zdjęciami, które oferują różne szablony, w tym możliwość umieszczenia większych zdjęć w centralnej części. W odpowiedziach polecane są programy takie jak GIMP i Photoscape, które umożliwiają elastyczne tworzenie kolaży. Wskazówki dotyczące korzystania z programów dostępnych na stronie dobreprogramy.pl oraz sugestie dotyczące wyszukiwania narzędzi online również zostały podane. Użytkownicy zauważają, że wiele programów ma ograniczenia w liczbie zdjęć lub wymaga opłat.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA