Witam szukam programu lub strony w której mogę wykonać za darmo kolaż zdjęć ale z różnymi szablonami od 5 do 15 zdjęć gdzie środkowe 2 zdjęcia będą większe (plakat).
Na stronie dobreprogramy.pl jest kilka darmowych programów do tworzenia kolaży, tylko należy pamiętać by pobierać je z linków bezpośrednich bez pomocy asystenta, który lubi instalować niekoniecznie to co chcemy.
Instalowałem te programy to albo 4 zdjęcia albo wyskakuje kup albo jest logo firmy do której należy program ;( - to było pierwsze miejsce gdzie zajrzałem, dlatego zadałem pytanie tutaj i lepiej by było jak by było online.
✨ Użytkownicy poszukują darmowych narzędzi do tworzenia kolaży ze zdjęciami, które oferują różne szablony, w tym możliwość umieszczenia większych zdjęć w centralnej części. W odpowiedziach polecane są programy takie jak GIMP i Photoscape, które umożliwiają elastyczne tworzenie kolaży. Wskazówki dotyczące korzystania z programów dostępnych na stronie dobreprogramy.pl oraz sugestie dotyczące wyszukiwania narzędzi online również zostały podane. Użytkownicy zauważają, że wiele programów ma ograniczenia w liczbie zdjęć lub wymaga opłat. Wygenerowane przez model językowy.