Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

[Solved] Skoda/Fabia - Nie działające elektryczne lusterka - Skoda Fabia 2010r. 1.2 HTP

Ksamilian 20 Sep 2018 11:55 2556 4
    Ksamilian
    Level 9  
    Witam
    Ostatnio u elektryka wymieniano w mojej Skodzie szczotki w alternatorze. Po jakimś tygodniu zorientowałem się, że nie działa elektryczna regulacja lusterek. Lusterka działały wcześniej bez zarzutu. Wcześnie również wymieniany był akumulator. W związku z powyższym mam pytanie czy możliwe jest, że wymiana szczotek oraz wymiana akumulatora mogła mieć wpływ na regulację elektryczną lusterek? Co może może być przyczyną? Bezpiecznik jest dobry. Posiadam Skodę Fabię II z rocznika 2010 po face-liftingu. Może coś się rozkodowało?? Co może być nie tak?
    Launch78
    Level 17  
    nie ma mozliwosci uszkodzenia sie lusterek przez zle działajacy alternator badz akumulator. sprawdz w modułach drzwi czy nie masz błedów, moze switch dostał wilgoci i w srodku zielono.sprawdz tez co w module 46 komfortu czy cos w błedach jest .
    Ksamilian
    Level 9  
    Jak mam sprawdzić te błędy?? gdzie znajdę te moduły??
    Launch78
    Level 17  
    moduły sa w drzwiach i komfort pod nogami kierowcy , ale na poczatek podepnij autko pod komputer i odczytaj błedy z modułów
    Ksamilian
    Level 9  
    Sam nie zrobiłem, mechanik naprawił, niewielki koszt naprawy.