Sprzedam za 450zł nowy, nigdy nie używany akumulator AGM Panasonic 65Ah LC-X1265PG do zasilania awaryjnego UPS, lub do pracy cyklicznej (inne wartości ładowania dla różnych trybów pracy). Żywotność akumulatora 10-12 lat. Produkcja 24 październik 2016r, zapakowany w oryginalny kartonik. Waga 24 kg. Akumulatory mimo że mają prawie 2 lata (trzeba odliczyć 6m-cy od produkcji do dostarczenia do dystrybutora w Niemczech) to napięcie na 12,5-12,8V. Ceny w Polskich sklepach od 880 do 1120zł (zależą od daty produkcji - obdzwoniłem kilka sklepów i roczne lub prawie roczne to standard). Powód sprzedaży: kupiłem w bardzo dobrej cenie 2szt do zasilania awaryjnego bramy przesuwnej i monitoringu, ale po przeliczeniu okazuje się że wystarczy mi jeden więc drugi sprzedaję po kosztach własnych.
Podstawowe opis:
Cena 450zł i wysyłka DPD/FedEx 20zł.
Akumulator wystawiony na Allegro: Link
Podstawowe opis:
Spoiler:
Panasonic LC-X1265PG wysokiej jakości, wydajny akumulator AGM jest całkowicie bezobsługowy. Długa żywotność baterii od 10 do 12 lat i optymalna dla pracy równoległej. Niezwykle dobra regeneracja po głębokim rozładowaniu.
Typowe zastosowania to systemy alarmowe, instalacje solarne, zasilacze UPS, technika medyczna, technika pomiarowa, lampy awaryjne, modelarstwo i wiele innych zastosowań. Posiada certyfikat VdS.
Akumulator z certyfikatem VdS są oficjalnie dopuszczone do stosowania w instalacjach alarmowych przez Zrzeszenie Ubezpieczycieli Majątkowych (VdS).
Poniżej karta katalogowa:
Panasonic LC-X1265PG wysokiej jakości, wydajny akumulator AGM jest całkowicie bezobsługowy. Długa żywotność baterii od 10 do 12 lat i optymalna dla pracy równoległej. Niezwykle dobra regeneracja po głębokim rozładowaniu.
Typowe zastosowania to systemy alarmowe, instalacje solarne, zasilacze UPS, technika medyczna, technika pomiarowa, lampy awaryjne, modelarstwo i wiele innych zastosowań. Posiada certyfikat VdS.
Akumulator z certyfikatem VdS są oficjalnie dopuszczone do stosowania w instalacjach alarmowych przez Zrzeszenie Ubezpieczycieli Majątkowych (VdS).
Poniżej karta katalogowa:
Cena 450zł i wysyłka DPD/FedEx 20zł.
Akumulator wystawiony na Allegro: Link