Czy jest możliwość zainstalowania na niego nowego legalnego Windowsa 8 lub 10? Kupiłem go w Niemczech i jest wgrany Windows 8 w języku niemieckim.
Do you prefer the English version of the page elektroda?
No, thank you Send me over therechris18404 wrote:Jak niby?
chris18404 wrote:A da się przywrócić ustawienia fabryczne i zmienić język bez reinstalacji?
Jarzabek666 wrote:Wybierasz język jak chcesz mieć
chris18404 wrote:A jak znaleźć na komputerze użyty klucz?
chris18404 wrote:druga sprawa to można reinstalować system w takim tableto-laptopie?
Jarzabek666 wrote:chris18404 wrote:A jak znaleźć na komputerze użyty klucz?
Pisałem wyżej jak masz uefi to w nim jest przy instalacji czystego systemu klucz nie potrzeby sam instalator sobie pobierze. Ale gdyby były jakieś problemy to lepiej za wczasów wyciągnąć programem klucz produktu z biosu znajdziesz aplikacje do tego.
chris18404 wrote:druga sprawa to można reinstalować system w takim tableto-laptopie?
To nie żadna przeszkoda, o ile bios umożliwia bootowanie z usb nie ma najmniejszych problemów wtedy albo trzeba załatwić czytnik DVD na usb albo próbować z pen-drive ten wyżej program o którym pisałem ma możliwość wyboru tworzenia dysku instalacyjnego. Tak że to tylko kwestia czy bios obsługuje bootowanie z usb.
https://support.microsoft.com/pl-pl/help/2607...re-available-for-windows-8-and-for-windows-rt