logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Monitor AOC TFT19W80PSA+ - grafika po odłączeniu zasilania

szwagier94 18 Paź 2018 12:53 450 2
REKLAMA
  • #1 17503258
    szwagier94
    Poziom 6  
    Cześć, wczoraj w pośpiechu nie wyłączyłem normalnie komputera przez start, tylko przytrzymałem przycisk zasilający. Dziś włączam komputer i jest problem z grafiką. Wykluczam problem z karta graficzną i sterownikami, ponieważ po podłączeniu kablem VGA do notebooka dalej istnieje problem.
    W monitorze jest funkcja auto, która automatycznie korektowała rozdzielczość i grafikę, ale nie pomaga.
    Uszkodziłem monitor czy można to jakoś naprawić?
    Monitor AOC TFT19W80PSA+ - grafika po odłączeniu zasilania Monitor AOC TFT19W80PSA+ - grafika po odłączeniu zasilania
  • REKLAMA
  • #2 17504674
    siasku
    Poziom 16  
    Ocena: 14
    Ustawienia monitora się zresetowały - poszukaj w ustawieniach monitora. Funkcja auto nie zrobi wszystkiego dla Ciebie.
  • #3 17505263
    szwagier94
    Poziom 6  
    siasku napisał:
    Ustawienia monitora się zresetowały - poszukaj w ustawieniach monitora. Funkcja auto nie zrobi wszystkiego dla Ciebie.

Takie ustawnia się szuka gdzieś w komputerze czy pod przyciskiem "menu" na monitorze? Pytam poniewaz w opcjach menu na monitorze sa jedynie takie opcje jak kontrast, jasność itd.
REKLAMA