witam potrzebuję znaleźć rozwiązanie dla jednej lini analogowej i dwóch komórkowy , w formie centralki która to wszytko zepnie.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamlechu_j napisał:Najprościej uruchomić usługę na łączu PSTN - przekierowanie połączenia na nr GSM gdy nie odbieram. Co prawda zapłacisz dodatkowo za każde połączenie przekierowane na komórkę, ale taniej będzie od instalowania sprzętu, chyba, że faktycznie połączeń będzie bardzo dużo, to można rozważyć użycia sprzętu z wbudowaną bramką GSM np centralka IPS-08.101.to dla mnie bez znaczenia, potrzebuję mieć centralkę która w razie mojej nieobecności przekieruje połączenie na moja komórkę...
lechu_j napisał:Zostały przekierowane na telefon GSM, czy przeniesione do operatora GSM, bo to zasadnicza różnica. Czy możesz ten temat rozwinąć, bo inaczej nie da się coś sensownego doradzić i jeszcze jedno. Czy jest dostęp do stałego internetu??no wtym sęk że nie można te dwa numery obecne to wcześniej były stacjonarne ale z powodu braku lini zostały przemianowane na GSM i ich nie można przekierować na żaden numer.