Witam
nie mogę zainstalowac Bitdefender Internet Security 2019 na systemie Windows 10 wyskakuje komunikat jak na obrazku. Prosze o pomoc jak mam to zrobić krok po kroku. Instalka ściągnięta bezposrednio ze strony oficjalnej Bitdefender.
Nie uruchamiaj z temp i do tego jeszcze z katalogu tymczasowego rara. Zgraj plik na pulpit i dopiero uruchom, w razie problemow wejdz we wlasciwosci pliku i go odblokuj.
Też mam Windows 10, ale u mnie normalnie uruchamia się plik instalacyjny. Pobieram go wprost ze strony producenta jako 30-dniowy trial. Właśnie teraz testuję i u mnie działa.
Dzięki za pomoc ale nic nie pomaga z Bitdefender nie można zainstalować.
Avast i kaspersky instalują się bez problemu.
Jak bym wiedział że tyle będzie problemów to bym go nie kupował.
Dzięki za pomoc ale nic nie pomaga z Bitdefender nie można zainstalować. Avast i kaspersky instalują się bez problemu. Jak bym wiedział że tyle będzie problemów to bym go nie kupował.
Dodano po 13 [godziny] 36 [minuty]:
Kupiłem Kasperskiego
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ Użytkownik ma problem z instalacją Bitdefender Internet Security 2019 na systemie Windows 10, otrzymując komunikat błędu. W odpowiedziach sugerowane są różne rozwiązania, takie jak przeniesienie pliku instalacyjnego na pulpit, odblokowanie pliku, zmniejszenie poziomu kontroli konta użytkownika (UAC), a także sprawdzenie logów z narzędzia FRST w celu wykrycia potencjalnych infekcji blokujących instalację. Użytkownik informuje, że inne programy antywirusowe, takie jak Avast i Kaspersky, instalują się bez problemów. Ostatecznie, po wielu próbach, decyduje się na zakup Kaspersky'ego. Wygenerowane przez model językowy.