logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Faac 414 - jak przywrócić ustawienia po naciśnięciu czarnego guzika?

stefbut 10 Lis 2018 19:18 8040 7
REKLAMA
  • #1 17550564
    stefbut
    Poziom 14  
    Ocena: 98
    Chciałem dodać pilota wszystko odbyło sie ok lecz przez przypadek nacisnàłem na płytce czarny guzik i wszyski ustawienia bramy poszly w pi...du
    Jak to odkręcić?
  • REKLAMA
  • #2 17550711
    glider33
    Poziom 24  
    Ocena: 171
    Najlepiej zajrzeć do instrukcji :) Mógłby się chociaż kolega trochę wysilić i napisać na jakiej to centrali nacisnął ten czarny guzik ? O jakich konkretnie ustawieniach mówimy ? A może chodzi o przycisk na odbiorniku radiowym ?

Bez magicznej szklanej kuli lub dobrej woli kolegi będzie ciężko pomóc ;)
  • REKLAMA
  • #3 17550768
    stefbut
    Poziom 14  
    Faac 452MPS dogrywalem pilota i niechcący wcisnąłem guzik chyba od programowania, wczesniej brama fajnie zwalniała a teraz wali jak głupia.
    Doszedlem ze kest jakies programowanie zaawansowane ale jak je przeprowadzić gdyż za bardzo nie ogarniam tego?
  • REKLAMA
  • #4 17550851
    glider33
    Poziom 24  
    Musisz zaprogramować czasy pracy siłowników w programowaniu zaawansowanym, tak jak w napisali w instrukcji:

Faac 414 - jak przywrócić ustawienia po naciśnięciu czarnego guzika?
  • #5 17550889
    stefbut
    Poziom 14  
    Spoko mam ta instrukcję ,ale za bardzo nie rozumiem te impulsy to sygnał z pilota?
  • #6 17550900
    glider33
    Poziom 24  
    Tak, z pilota, albo że styku OPEN A jeżeli nie działa pilot, chociaż z pilota na pewno programuje się wygodniej.
  • REKLAMA
  • #7 17551550
    stefbut
    Poziom 14  
    A jak zaprogramować tzw.furtki? Jak dokonuje pilot to na drugim kanale nic sie nie dzieje zapala sie tylko czerwona dioda.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłosił problem z bramą Faac 414 po przypadkowym naciśnięciu czarnego guzika na płytce, co spowodowało utratę ustawień. W odpowiedziach zasugerowano, aby sprawdzić instrukcję obsługi oraz przeprowadzić programowanie zaawansowane, aby ustawić czasy pracy siłowników. Użytkownik zadał dodatkowe pytania dotyczące programowania impulsów z pilota oraz ustawienia funkcji furtki, co wskazuje na potrzebę dokładnych instrukcji dotyczących programowania urządzenia.
Podsumowanie wygenerowane przez AI na podstawie treści dyskusji.
REKLAMA