logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pace Prima VCII, Multichoice, nie wiem co z tym zrobic

ZIZOU 31 Sie 2005 22:47 2568 4
REKLAMA
  • #1 1782014
    ZIZOU
    Poziom 14  
    Ocena: 9
    Witam
    Mam coś takiego Multichoice Pace Prima VCII, i mam satelite tylko nie wiem czy to można podłączyć i tam wydaje mi się że trzeba włożyć jakąś karte. Bardzo prosze o odpowiedz.
    Z góry dziekuje
  • REKLAMA
  • #2 1782972
    manski
    Poziom 24  
    Ocena: 232
    gdzie masz satelitę , w domu ? wydaje mi sie że satelita to na orbicie powinien być, a tak na poważnie to jest dekoder systemu videocrypt2 , stary analogowy system , chyba już nigdzie nie stosowany , podłącza sie to eurozłączem do tunera analogowego TV SAT , jak już znajdziesz jakiś program kodowany w VC2 to dekoder ci napisze żeby włożyć kartę ssystemu VC2 oryginalną lub podróbkę , urządzenie raczej nieprzydatne , chyba że coś zrobisz z zasilacza lub obudowy .
  • REKLAMA
  • #3 1784417
    erneest
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 26
    To tuner analogowy z wbudowanym dekoderem Videocryptu II. Kanały analogowe to w tej chwili prawdziwe białe kruki :). Jak będziesz chciał się ewentualnie pozbyć tego wynalazku daj znać.
  • REKLAMA
  • #4 1796252
    The_Crow
    Poziom 13  
    Ocena: 4
    dostałem to w "spadku" i wsumie to widziałem że jest na tym troche kanałów. można w tym zmienić oprogramowanie na bardziej hmm... estetyczne??:D
  • #5 1796301
    erneest
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 26
    Niestety nie, w tym tunerze nie ma czegos takiego jak wymiana softu. Co do ilości kanałów to jeszcze będzie się zmniejszać.
REKLAMA