logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy sondy lambda firmy AC są wadliwe? Wymiana 4 sztuk w ciągu roku

bullo2 31 Sie 2005 23:03 1206 4
REKLAMA
  • #1 1782067
    bullo2
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    Wymieniłem takie 4 w ciągu roku szukając powodu ich uszkadzania się w instalacji gazowej i zasilaniu benzyną. Sprzedają je na allegro za 50zł w sklepach 100-140zł ,więc wielu z nas łapie tę okazję . W postach dotyczących problemu sond jak bumerang powraca symbol firmy AC, co mnie upewniło co do złej jakości tego produktu. Jeśli mieliście podobne problemy z produktami tej firmy napiszcie w tym wątku ,aby ostrzec innych przed zrobieniem błedu kupienia sondy lambda firmy AC.
  • REKLAMA
  • #2 1782122
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 1782196
    bullo2
    Poziom 11  
    Gdzieś doczytałem że produkują je w Czechach. Firmowane są rzeczywiście przez GM bo kupiłem takowe w oryginalnym opakowaniu z napisem GM. Może produkcję przenieśli do Chin ?. Ja już będę miał uczulenie na sondy tej firmy. Mam pełną sekwencję LPG firmy BRC.
  • REKLAMA
  • #4 1782226
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 1782274
    bullo2
    Poziom 11  
    Jeśli w firmowanych nazwą opla sklepach /Opel Kruk-Wrocław/ sprzedają buble to gdzie można kupić dobre?. Kupiłem także sondę na allegro i również okazała się bublem.
REKLAMA