logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Jak uruchomić Navigator Free na stacji GMS 6618 Luxury z Win CE 6.0?

bravo8 22 Lis 2018 14:12 1710 1
REKLAMA
  • #1 17577535
    bravo8
    Poziom 16  
    Ocena: 52
    Witam

W służbowym samochodzie posiadam stacje multimedialną z nawigacją , model GMS 6618 Luxury, na Windowsie CE 6.0 . Jest w niej slot na kartę SD i Menu ścieżka dostępu do pliku wykonawczego .exe . Niestety nie dostałem zgody na zakup płatnej wersji nawigacji. Na 100 % działa na niej AutoMapa, MapaMap , Navitel pod Windows CE. To mi powiedział dystrybutor sprzętu, firma Audiopol. Oni też sprzedają mapy do tych urządzeń. Obecnie Navitel a wcześniej AutoMapa. Nie chcę używać pirackich wersji bo zwykle są z nimi same problemy. Próbowałem zainstalować na karcie SD darmowe mapy od firmy Navitel czyli Navigator Free 18 . Wszystko się instaluje na karcie SD bez problemu, włącznie z mapami. Stacja widzi plik .exe , niby zapisuje ale program nawigacji nie startuje. Mogłem użyć wersje próbne ale baz map programu MapaMap i AutoMapa i bez problemu program nawigacyjny uruchamia się , oczywiście jest komunikat o braku map.
    Czy macie jakieś pomysły jak uruchomić mapy Navigator Free lub jakieś inne darmowe mapy pod Windows CE ?

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 17698368
    bravo8
    Poziom 16  
    Ocena: 52
    Działają też mapy IGO.
REKLAMA