No SLKI widac że mają jazdy niedawno ja miałem ze swoim jazde z guzikami

Strasznie wadliwe telefony. Ale teraz żadnego tak fajnego niewidze z podobnymi możliwościami. Co z tego że maja kolorowe wyświetlacze jak to kicha. Telefon służy do rozmawiania i pisania smsów a nie wgapywania się w ekran
I co z tego że teraz telefony mają aparaty jak to jest aparat dodupy którym zrobie zdjęcie i nawet bardzo niewidać kto na nim jest

A nawet jak widac to bardzo słabo. Kicha wielka.
A mp3 zawsze się przydadza bo nietrzeba kupowac odtwarzacza żeby posłychać wystarczy sl45i.
Widziałem ostanio 6600 Nokie kolegi jest bardzo fajna multimedialna itp. Aparat ma nienajgorszy mp3 posłychać można co z tego jak bateria trzyma 2 dni oraz jest wielka jak beczka. Gdzie ja to pomieszcze??
SL-45i jest tanim i wspaniałym telegonem. Wystarczy zrobić jakiś mod podświetlania i soft mod i telefon całkiem inny.
Tera jakbym odczuwał taką potrzeba to kupiłbym 6600 no chyba że jest jeszcze jakaś fajniejsza tj. mniejsza i bateria dużej trzyma a posiada wszystkie opcje 6600
Sorki za ot ale chciałem napisac tym którzy myślą że sl-45i to kiszka że wcale tak niejest. To jeden z lepszych telefonów. Mógłby niemieć antenki