logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Kenwood KMM-101RY - Poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim.

Motorpal 09 Gru 2018 00:25 1521 4
REKLAMA
  • #1 17614171
    Motorpal
    Poziom 14  
    Ocena: 29
    Witam.
    Jak w temacie, poszukuję instrukcji obsługi do tego radia samochodowego. Kupiłem samochód, w którym jest już to radio. Głównym problemem jest brak w menu ustawienia poziomu wyjścia wyjść liniowych. W instrukcji obsługi w wersji angielskiej nie ma napisanej wzmianki, żeby mój model nie posiadał tej funkcji (może źle czytałem). Bardzo bym prosił o taką instrukcję.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 17614463
    zadam64
    Poziom 39  
    Ocena: 735
    Motorpal napisał:
    Witam.
    Jak w temacie, poszukuję instrukcji obsługi do tego radia samochodowego. Kupiłem samochód, w którym jest już to radio. Głównym problemem jest brak w menu ustawienia poziomu wyjścia wyjść liniowych. W instrukcji obsługi w wersji angielskiej nie ma napisanej wzmianki, żeby mój model nie posiadał tej funkcji (może źle czytałem). Bardzo bym prosił o taką instrukcję.
    Pozdrawiam.

Tutaj jest po radziecku od putina.
    https://www.manualslib.com/manual/916935/Kenwood-Kmm-264.html#product-KMM-101RY
    Nie ma bo tylko przewidziane jest sterowanie i ustawianie dla subwoofera, bo tylko takie posiada wyjscie cinch.

Dodano po 19 [minuty]:

Witam. W zalaczniku jest kilka wersji jezykowych.A na stronie 29 zdjecie tylu radia z odpowiednimi wersjami zlacz dla danego modelu.
    Załączniki:
    • B5A-0163-01.pdf (1.82 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 17614497
    olador
    Poziom 37  
    Ocena: 1442
    Niestety PL -brak
    Załączniki:
    • KMM-101.pdf (1.09 MB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #4 17614531
    DiZMar
    Poziom 43  
    Ocena: 6570
    Motorpal napisał:
    ... W instrukcji obsługi w wersji angielskiej nie ma napisanej wzmianki, żeby mój model nie posiadał tej funkcji ...

Czy jest napisane, że taką posiada? W instrukcjach są zwykle opisane funkcje które dane urządzenie posiada wraz z opisem ich używania. W instrukcjach bardzo rzadko jest wzmianka o funkcjach urządzenia których dany model nie posiada. Instrukcji w języku polskim nie znalazłem. Jest dostępna tutaj instrukcja w języku angielskim, rosyjskim i ukraińskim.
    Upsss...
    Instrukcję z mojego linku masz już zamieszczona wyżej. Jeden nawet żąda za nią 2 punkty :cry:
  • #5 17614553
    zadam64
    Poziom 39  
    Ocena: 735
    DiZMar napisał:
    Motorpal napisał:
    ... W instrukcji obsługi w wersji angielskiej nie ma napisanej wzmianki, żeby mój model nie posiadał tej funkcji ...

Czy jest napisane, że taką posiada? W instrukcjach są zwykle opisane funkcje które dane urządzenie posiada wraz z opisem ich używania. W instrukcjach bardzo rzadko jest wzmianka o funkcjach urządzenia których dany model nie posiada. Instrukcji w języku polskim nie znalazłem. Jest dostępna tutaj instrukcja w języku angielskim, rosyjskim i ukraińskim.
    Upsss...
    Instrukcję z mojego linku masz już zamieszczona wyżej. Jeden nawet żąda za nią 2 punkty :cry:

To jest szersza wersja jezykowa niz ta co proponujesz z jezykami EU.Roznica w wielkosci 1,8 Mb.
REKLAMA