logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Klucze płasko oczkowe i nasadowe Corona exclusive, opinie.

supchem 16 Gru 2018 20:42 23889 1
REKLAMA
  • #1 17631917
    supchem
    Poziom 21  
    Ocena: 209
    Witam,
    tak jak w temacie, szukam opini na temat tych kluczy. Mam je w pracy i żadnego nie urwałem, w teście na youtube wypadły bardzo dobrze. Komplet płasko oczkowych 6 - 32 mm, 24 części kosztuje ok 210 zł, taki komplet z Neo tyle że 26 części (więcej o mało przydatny rozmiar 25 i 29 mm) kosztuje już 350 zł. Wiem ze dziś z niektórymi narzędziami jest tak że są to te same narzędzia, z innym logo i różniące się ceną. Potrzebuję do prac przy swoim samochodzie, napraw w mieszkaniu oraz prac naprawczo-montażowych w branży elektrycznej. Po pracy dorabiam jako elektryk. Będą użytkowane średnio intensywnie. Co o nich sądzicie? Czy warto dać 140 zł więcej za Neo? Klucze płasko oczkowe i nasadowe Corona exclusive, opinie.
  • REKLAMA
  • #2 17632917
    Gunslinger
    Poziom 30  
    Ocena: 460
    Szczerze zarówno Neo jak i Corona zeszły mocno z jakości. Stara walizka z grzechotką Corony była prawie nieśmiertelna, w nowej małą grzechotkę przeciągniesz bez dużej siły i ogólnie ciągnie już tandetą. Kupiłem niedawno z NEO komplet bitów, i ta sama sytuacja. Urywały się, ukręcały i korodowały na potęgę. Poszedłem do sklepu, i zażądałem zwrotu pieniędzy. Taki sam z Jonnesway niewiele droższy znacznie wytrzymalszy. Teraz trzymam się tej marki. Kolega grzechotki 1<2 cala pokroju Stanleya urywał w miesiąc bez zbytniego przemęczania ich. Jonnesway męczył wiele miesięcy, rurował nie raz i dopiero poddała się przy odkręcaniu przegubu rurą. Co ciekawe zęby nie przeskoczyły, dalej działały idealnie, tylko zerwało kwadrat. Sam myślę o zakupie takiego zestawu Jonnesway, niestety jest znacznie droższy.
REKLAMA