logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Rekomendacje soundbarów do 1100 zł - warto dołożyć?

ManiekPyk 18 Gru 2018 18:09 762 2
REKLAMA
  • #1 17635967
    ManiekPyk
    Poziom 6  
    Ocena: 1
    Witam.
    Jaki sounbar kupić w granicach cenowych 1100 zł? Czy lepiej dołożyć kilka stów więcej czy różnicy to nie zrobi? Proszę o pomoc. Jaki soundbar byście kupili sami w tej cenie? Proszę o konkrety.
  • REKLAMA
  • #2 17636999
    wojteklu
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Poszukaj BOSE Soundtouch 300. Weszła nowa seria i wyprzedają sieci ten model za dużo niższą kase.
    Sam osobiscie poisadam i jestem b. zadowolony. Ma opcję dzwięku przestrzennego - czasami sam się nabieram, że coś za mną gra, a to właśnie efekt dzwięku.
    Dokupiłem również teraz do zestawu Subwoofer - jakość bardzo mega!

Ps. Pilotem od BOSE możesz sterować np. telewizorem, dekoderem itp. Nie wiem czy to jakaś super funkcja, ale mi się sprawdza, nie muszę mieć przy sobie 3 różnych pilotów.
  • Pomocny post
    #3 17637246
    Koolo
    Poziom 18  
    Ocena: 75
    Trzeba trochę dołożyć ... zobacz, posłuchaj Yamaha ATS-2070, YAS-207 ewentualnie aktywne kolumny Magnat Multi Monitor 220.
    ps. do małego pomieszczenia jeżeli nie ekscytuje spektakularny bas Yamaha YAS-107.
    ps. do ps. w telewizorach domyślny dźwięk jest w mpeg, wymaga manualnej zmiany na dolby - istotna różnica na soundbarze.
REKLAMA