Wystarczy wrgać SWUPA np stąd http://www.siemensmania.cz/firmware.php wybieraj tylko te wersje które mają rozszerzenie cz one na bank sa z językiem polskim.
Chętnie bym poprał z tamtąd tego SWUPa ale nie znam za bardzo czeskiego i nie umiem się zalogować, jest jakaś inna polska strona z tym odpowiednikiem??
Dodano po 25 [minuty]:
POBRAŁEM, dzięki za pomoc, ale co teraz mam dalej w tym programie robić?
Dodano po 22 [minuty]:
Pobrałem dzięki, ale co mam dalej robić jak to wgrać przez ten program?
Odpal program podłącz kablem do kompa włącz fona i dalje jak program cię kieruje po uruchomieniu upgrade program sam się skomunikuje z telefonuem wyłączy go i sam zacznie robić uprgade
przy swupie jesli ma przeciete TP to musi wlaczyc telefon, jesli nie jest przeciete TP, to telefon wylaczony, w Config serial ustawia COM, predkosc na 115200 (lub ewentualnie 57600), zaznaczone obydwa pola Skip, Start i krotko power w telefonie... Bylo juz o tym wiele razy..
Co do update tool to rzeczywiscie telefon ma wlaczyc, dalej program poprowadzi go sam.. No, ale jak widac kolega zassal SWUP'a a nie update toola...
✨ Dyskusja dotyczy wgrania polskiego menu do telefonu Siemens C60 z oprogramowaniem SW 14 przy użyciu programu Full Flasher (C60 (FF)2004-08-21-E00000-v26). Zalecane jest użycie pliku SWUP z rozszerzeniem "cz", który zawiera polski język, dostępnego na stronach takich jak siemensmania.cz lub c60.fks.pl. Proces wgrywania polega na podłączeniu telefonu do komputera kablem, uruchomieniu programu, włączeniu telefonu i postępowaniu zgodnie z instrukcjami programu, który automatycznie wykryje telefon, wyłączy go i przeprowadzi aktualizację. W przypadku SWUP, jeśli jest przecięty TP, telefon musi być włączony, jeśli nie – wyłączony. W konfiguracji programu należy ustawić odpowiedni port COM, prędkość transmisji (115200 lub 57600), zaznaczyć pola Skip, Start i krótko nacisnąć przycisk power w telefonie. Po wykonaniu tych kroków polski język zostaje wgrany pomyślnie. Wygenerowane przez model językowy.