logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak wgrać polskie menu do Siemens C60 przez SST 5.31 – brak połączenia z Winsup

DJF1 03 Paź 2005 13:06 1926 7
  • #1 1869288
    DJF1
    Poziom 22  
    Ocena: 105
    panowie mam taki poroblem,potrzebuje polaka do C60 pod program SST 5.31 poniewaz fon nie chce mi sie lanczyc z zadnym innym programem tylko z tym,test pointa robilem bo zdejmowalem sima z niego,z winsupem tez mi sie nie chce polanczyc,dlaczego to nie wiem.
  • #3 1871672
    rzirzi
    Poziom 11  
    Jak sprawdzic przed wgraniem, czy ma Polski T9?
    Szukam namiarow na taki soft do C60 z Polsim T9,
    prosze o pomoc.
  • #5 1893350
    Puaro
    Poziom 12  
    Język polski zgrany SST z C60 v26 (działa także na v27 na intelu i AMD).
    Załączniki:
    • polski C60 v26,27 - SST.zip (198.13 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #6 2079139
    kleeju
    Poziom 14  
    Ocena: 27
    poszukuję polaka pod sst do siemensa c60 sw v14 bo taka mam wersje w słuchawce
    wgrałem v26, v27 ale mi sie szyki w menu przestawiły i na ksiazce adresowej pokazuje napis internet itd
    wczesniej Telefon buczal i wgralem mu softa naprawczego ale ma ruskie menu. Winswupy nie wchodza wywala mi jakis error ack
    Pod sst jak pisałem jezyk wchodzi tyle ze potrzebuję do c60 sw v14
    Prosze o popmoc w tej sprawie
  • #7 2079329
    macek
    Poziom 24  
    Ocena: 19
    kleeju
    To wgraj caly flash v26 i bedzie po bulu jest na elektrodzie i to z polskim t9. Jak wgrasz tylko jezyk v26 do v14 to bedzie wyswietlal zle napisy.
  • #8 2080544
    kleeju
    Poziom 14  
    Ocena: 27
    jak wgrałem cały flash ten z elektrody v27 to mi tel w ogóle nie chciał się włączyć nawet po use orginal imei i wgraniu eeprom
    Wgrałęm z powrotem tego ruskiegio v14 i chodzi bez problemu
    potrzebuje tylko polaka po v14 i nic wiecej
    sam wile razy miałem c60 v14 i v10 ale wtedy nie myslałem ze bedzie mi kiedys polak potrzebny i to jeszcze od sw v14
    no ale ktos moze ma w swoich zbiorach lub na półce c60 v14 i wysle lub zgra mi polaka pod sst

Dodano po 2 [godziny] 48 [minuty]:

Juz dostałem odpowiedni plik z polakiem pod sst jest od sw v20 ale doskonale pasuje do v14
    dla potrzebujących zamieszczam go w załączniku
    Załączniki:
    • c60_v20_polski_sst.zip (165.61 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.

Podsumowanie tematu

✨ Problem dotyczy wgrania polskiego menu (języka polskiego) do telefonu Siemens C60 za pomocą programu SST 5.31, przy czym użytkownik ma trudności z połączeniem przez Winsup. Telefon działa tylko z SST, inne programy nie nawiązują połączenia. W dyskusji pojawiły się informacje, że polski T9 jest zawarty w pliku ffsinit, a nie ma dostępnych softów SWUP z polskim T9 dla C60. Zalecane jest wgranie całego flasha w wersji v26 lub v27, które zawierają polski T9 i poprawne menu, jednak wgranie nowszych wersji softu do starszych wersji telefonu (np. v14) może powodować błędy i nieprawidłowe wyświetlanie menu. Użytkownicy zgłaszają, że wgranie pełnego flasha v26 lub v27 z polskim T9 rozwiązuje problem, ale w przypadku wersji SW v14 konieczne jest znalezienie odpowiedniego pliku językowego kompatybilnego z tą wersją. Jeden z użytkowników udostępnił plik z polskim menu pod SST, który pochodzi z wersji SW v20, ale działa również na v14. Problemy z połączeniem przez Winsup mogą wynikać z braku kompatybilności lub błędów w oprogramowaniu.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA