Szukam sprzętu stereo - amplituner+ głośniki, wszystko podłączone do TV z konsolą PlayStation. Chcę żeby mi to ładnie grało. Budżet 2000 zł.
Liczę na Waszą pomoc.
Liczę na Waszą pomoc.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamTurtles86 napisał:O ile?
Budżet mogę trochę nagiąć
Turtles86 napisał:Potrzebujesz radia?A zamiast tych wzmacniaczy polecił byś jakieś budżetowe aplitunery.
Turtles86 napisał:Yamaha R-S202D Amplituner stereo. Najtańszy na jaki warto spojrzeć. Niestety brzmienie jego nie będzie tak dobre jak tego Marantza.budżetowe aplitunery.
telecaster1951 napisał:Z kolumn tradycyjnie dwie najtańsze propozycje którymi warto się zainteresować.
Tonsil Premium - kolumny podłogowe.
Monitor Audio MR1 - kolumny podstawkowe.
Turtles86 napisał:No i w tym cała rzecz. Amplituner KD który zagra w stereo z taką samą jakością jak wzmacniacz stereo będzie 3 - 4 krotnie droższy. Czemu? Bo trzeba więcej kanałów zbudować, sygnał musi być dekodowany tip. itd.
Nioe bedzie przeszkadzało że amplituner bedzie od kina a grał stereo? (może kiedys rozbuduję)
Turtles86 napisał:Pylony są przereklamowane. Nie brzmią za dobrze mimo pochlebnych recenzji w prasie. Ale jak posmarujesz, to będą przychylne.
PYLON PEARL 25 i Polk Audio T50 ?
Turtles86 napisał:Potrzebujesz tego radia czy nie? Może Ci wzmacniacz wystarczy, który będzie lepszy od amplitunera.Zdecyduję sie na amplituner stereo (podłączony do tv)