Witam. Mam problem z fordem cougarem 2.5 V6. Kupiłem go 3tygodnie temu. Sprzedający powiedział mi że problem z elektroniką. Cos brało prąd. Musiałem odłączać Kleme na noc. Po nałożeniu klemy mija 5sekund bez włożonego kluczyka włączała się dmuchawa i świeciły się włączniki od szyb. Nie mogłem odpalić auta. Po naciśnięciu pedala hamulca albo szyby wszystko się wyłączało i mogłem odpalić silnik, bo wcześniej kręcił i nie odpalał. Ostatnio klemy nie zdjalem. I rozładował się akumulator. Po naładowaniu akumulatora problem jest już sporo większy. Odpaliłem go pojeździłem trochę wjeżdżam do siebie próbuje go zgasić a on dalej chodzi z wyjętym kluczykiem. Mogłem pojechać do sklepu bez kluczyka w stacyjce. Gdy już udało mi się zgasić go na biegu. Mogłem bez kluczyka otwierać szyby i zamykać dmuchawa pracuje co to może być mam zamiar udać się do elektromechanika ale wolę wiedzieć +/- co to może być bo u mnie w okolicy większość mechaników robi poprawnie działające rzeczy i dodatkowo liczy. Więc koszty niepotrzebne wolę ograniczyc. Będę wdzięczny za pomoc. Przepraszam za tak chaotyczny post ale trudno to opisać w normalny sposob. Pozdrawiam