Otóż mam taki problem,niedawno kupiłem nowy dysk i działa prawidłowo lecz problem z tym starym.Potrafi on ,,zniknąć" podczas działania komputera lub przy jego włączeniu.Po paru dniach komputer zaczął skanować dysk sam z siebie i dostałem taki plik ,,bootsqm".
‰XWč , € 0 J¨Ô a u t o c h k b ( ţ_C< ż ( ş ( € · ( ‚ ¸ ( ľ ( H F R S _ S C A N ¨@ X 0 V A L I D A T E _ I N D E X a\ x P < V A L I D A T E _ I N D E X - I n d e x V a l i d a t i o n ´ p H 8 V A L I D A T E _ I N D E X - B u i l d M F T c a c h e R7 ` J V A L I D A T E _ I N D E X - V a l i d a t e E n t r i e s I n I n d e x P›Ą € X B V A L I D A T E _ I N D E X - R e f C o u n t V a l i d a t i o n 2& P ( V A L I D A T E _ U S N >d P ( V A L I D A T E _ S D x P : V A L I D A T E _ S D - V a l i d a t e S D S S t r e a m ý@ ` 8 & V A L I D A T E _ S D - S c a n M f t ńÝ8 p H 6 V A L I D A T E _ S D - R e m o v e U n u s e d S D s ŕ« P ( O R P H A N _ F R S K H B A D _ F R S P ( V A L I D A T E _ E A a X 0 V A L I D A T E _ R E P A R S E í € X B R E C O V E R _ O R P H A N _ O R I G I N A L _ R E C O N N E C T FV h @ 0 R E C O V E R _ O R P H A N _ L O S T F O U N D Ą‘ P ( C H E C K _ D A T A Ž ł @ ł @ ł @ Z
ł @ \ ł @ f ł @ ő ł @ łe ł @ ´e ł @ µe ł @ ¶e ł @ ·e ł @ i ł @ żo ł @ Áo ł @ Âo ł @ Ăo | 0 S a t a - 1 . 0 ~ p ` L U n k n o w n - W D C W D 5 0 0 0 A A K S - 6 5 Y G A 0 - 1 2 . 0 1 C 0 2 Â (