logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wysyłanie MMSów ze stron-Znacie jakieś strony???

Eustachy_18 06 Wrz 2005 23:37 1018 3
REKLAMA
  • #1 1797325
    Eustachy_18
    Poziom 14  
    Witam.Zna ktoś strone na której można wysłać za darmoche mmsa na swój telefon.Wiem ze jest taka możliwość na stronie idei ale nie moge z tamtąd wysłać mmsa z dzwonkiem wav.A na tym mi zależy.Prosze o pomoc.

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 1797528
    damiankop
    Poziom 22  
    Ocena: 44
    W ideii zmiań rozszeżenie pliku na "amr" i powinno poganiać a jak już sobie wgrasz na telefon to zmieniasz z powrotem na wav i wszystko powinno chulać ;)

sorki ale wcześniej napisałem troszke od żeczy ale błąd taktyczny to moja gorączka (39,5° C)
  • REKLAMA
  • #3 1799041
    Eustachy_18
    Poziom 14  
    No ok.Niebardzo zakumałem o co ci chodzi no ale chociaż próbowałeś mi pomóc.Ktoś jeszcze jest w stanie mi pomóc bo jak tak to ja czekam.Nie stać mnie na IRDE :P ani na kabel :P wiec moze przez darmochowe mmsy se prześle pliczki.Help me!!
  • #4 1800066
    damiankop
    Poziom 22  
    Ocena: 44
    chodzi o to że w koncie mbox w ideii możesz wysyłać pliki z rozszerzeniem "amr" a jeśli chcesz wysłać plik "wav" to zmieniasz jego rozszerzenie na 'amr" i wtedy możesz go wysłać na telefon a na telefonie zmieniasz ponownie na "wav" i takie małe oszustwo. Ja tak wysyłałem midy na nokie i na SE T630.
REKLAMA