Witam, mam spory problem. Jakiś czas temu, nie wiem nawet jak i gdzie musiałam pobrać jakiś wirus na kompa. Ciągle na chama otwiera mi IE oraz blokuje wszelkie strony z antywirusami. Próbowałam pobierać je na inny nośnik, ale nic to nie dawało. Albo instalacja była przerywana (nagle program się sam z siebie zawieszał), albo kiedy już udało się zainstalować i antywirus włączyć to rowniez program nie reagował. Do tej pory miałam zainstalowany Bitdefender, jednak on nie jest w stanie niczego wykryć. Co najgorsze, w logach skanowania, kiedy chce przejrzec pliki, które zostały pominięte z powodu ochrony hasłem rownież program sie zawiesza.
Przeczytałam kilka tematow tutaj, jednak moj problem polega na tym, ze również FRST mi blokuje, wiec logów z niego nie wrzuce... Wystarczy, ze nacisnę skanowanie, kilka sekund i program ma zawieche. Jedyne co mi działa, to OTL.
Moge prosic o pomoc? Zaznaczam, że jestem noga w tych sprawach i z góry przepraszam jeśli czegoś nie zrozumiem
Przeczytałam kilka tematow tutaj, jednak moj problem polega na tym, ze również FRST mi blokuje, wiec logów z niego nie wrzuce... Wystarczy, ze nacisnę skanowanie, kilka sekund i program ma zawieche. Jedyne co mi działa, to OTL.
Moge prosic o pomoc? Zaznaczam, że jestem noga w tych sprawach i z góry przepraszam jeśli czegoś nie zrozumiem