Witam
i zwracam się z zapytaniem jak powyżej w tytule tematu.
Dotychczas zakupiony WD Elements Portable 1TB USB3 byłem zmuszony zwrócić Sprzedawcy, gdyż po podłączeniu go do ww. telewizora była wyświetlana informacja, że „to urządzenie nie jest obsługiwane”.
Być może któryś z Kolegów z własnego doświadczenia będzie w stanie wskazać mi – czy choć jeden z poniżej wyszczególnionych dysków zewnętrznych nadaje się do współpracy z ww. telewizorem, tzn. czy filmy lub też zdjęcia zapisane na jednym z tych poniższych dysków będą "widziane" przez telewizor Panasonic TX-42A400E:
1) Toshiba 1TB Canvio Basics 2,5” USB3
2) ADATA HV620S 1TB 2,5” USB3
3) ADATA DashDrive Durable HD 6540 1TB 2,5” USB3
4) Silicon Power 1TB A30 Armor USB3
Silicon Power 1TB A60 Armor USB3
Silicon Power 1TB A80 Armor USB3
5)Seagate 1TB Expansion Portable USB3
6) WD My Passport 1TB USB3
i zwracam się z zapytaniem jak powyżej w tytule tematu.
Dotychczas zakupiony WD Elements Portable 1TB USB3 byłem zmuszony zwrócić Sprzedawcy, gdyż po podłączeniu go do ww. telewizora była wyświetlana informacja, że „to urządzenie nie jest obsługiwane”.
Być może któryś z Kolegów z własnego doświadczenia będzie w stanie wskazać mi – czy choć jeden z poniżej wyszczególnionych dysków zewnętrznych nadaje się do współpracy z ww. telewizorem, tzn. czy filmy lub też zdjęcia zapisane na jednym z tych poniższych dysków będą "widziane" przez telewizor Panasonic TX-42A400E:
1) Toshiba 1TB Canvio Basics 2,5” USB3
2) ADATA HV620S 1TB 2,5” USB3
3) ADATA DashDrive Durable HD 6540 1TB 2,5” USB3
4) Silicon Power 1TB A30 Armor USB3
Silicon Power 1TB A60 Armor USB3
Silicon Power 1TB A80 Armor USB3
5)Seagate 1TB Expansion Portable USB3
6) WD My Passport 1TB USB3