Co oznacza ten żółty klucz poniżej? Wszystko w wózku działa i normalnie jeździ.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamMorales88 napisał:Nie sądzę. Ta informacja ma za zadanie tylko przypomnienie użytkownikowi że należałoby dokonać pewnych okresowo koniecznych zabiegów konserwacyjnych. Ich brak może skutkować skróceniem czasu eksploatacji wózka.Czy nie wykasowanie "żółtego kluczyka" w Linde H60D-03 z 2017r ma jakieś negatywne skutki ?
brofran napisał:Morales88 napisał:Nie sądzę. Ta informacja ma za zadanie tylko przypomnienie użytkownikowi że należałoby dokonać pewnych okresowo koniecznych zabiegów konserwacyjnych. Ich brak może skutkować skróceniem czasu eksploatacji wózka.Czy nie wykasowanie "żółtego kluczyka" w Linde H60D-03 z 2017r ma jakieś negatywne skutki ?
Morales88 napisał:A kiedy masz orientacyjny termin tego przeglądu ? Wtedy sprawdzisz , bo być może w nowszych wersjach softu jest taka opcja. Daj znać jak będzie u Ciebie .twierdził, że przejdzie w "tryb serwisowy" i nie będzie działać
Morales88 napisał:No to telefon do serwisanta który Cię " postraszył " wyjaśni tę kwestię .nie wiem po przekroczeniu ilu mth ma wejść w ten tryb.
Morales88 napisał:Pytałem serwisanta przy ostatnim przeglądzie gwarancyjnym to twierdził, że przejdzie w "tryb serwisowy" i nie będzie działać