Witam . Zakupiłem Skodę oktawie 1.9 TDI z udokumentowanym przebiegiem 130tys mil . Auto odpala pracuje bardzo ładnie lecz po zrobieniu około 10 czasem więcej kilometrów wskazówka od paliwa spada do zera a na wyświetlaczu znika odczyt ile zostało do przejechania mimo to nie pali się kontrolka rezerwy . Raz na tydzień zazwyczaj jak dojeżdżam do ronda wyskakuje kontrolna akumulatora silnik gaśnie . Za pierwszym razem zatrzymałem samochód i dopiero za 5 razem po długim kręceniu odpalił . później zdarzyło mi się to jeszcze dwa razy ale że byłem rozpędzony wrzuciłem 4 bieg i póściłem sprzęgło i po jakiś 3 sekundach auto załapało i pojechałem dalej . Od czasu zakupu zrobiłem full serwis tak że wszystkie filtry wymienione do tego wymieniłem pompę paliwa w baku wymieniłem rozrząd i pompę wody . Diagnostyka komputerowa nic nie wykazała zero błędów tak że mechanik w serwisie rozłożył ręce informując że nie ma pojecia co z tym się dzieje bo jak stoi w garażu ładnie odpala a wskazówka nie wariuje . Jeśli ktoś ma jakiś pomysł proszę po poradę z góry dziękuję