logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak przeprogramować nowe piloty, by działały z bramą MOOVO?

Sebakkkk321 14 Mar 2019 18:54 2316 4
REKLAMA
  • #1 17841897
    Sebakkkk321
    Poziom 6  
    Witam, posiadam napęd do bramy firmy moovo oraz dwa oryginalne piloty, działające na pasmo częstotliwości 433,92MHZ.
    Postanowiłem do niej dołączyć kolejne dwa piloty, które są nieoryginalne i pasmo częstotliwości jest do nich niestety ale nie znane, lecz jedno wiem z pewnością że nie są z żadnym urządzeniem połączone. Zastosowałem się do instrukcji firmy moovo, dotyczące dołączania nowego pilota, lecz niestety ale nic się nie dzieje. Domyślam się że chodzi o różną częstotliwość z tąd moje pytanie. Czy jest jakaś możliwość żeby przeprogramować nowe piloty na częstotliwość firmy moovo ? Jak przeprogramować nowe piloty, by działały z bramą MOOVO?
  • REKLAMA
  • #2 17841983
    Hektar Zahler
    Poziom 34  
    Ocena: 526
    Sam tego nie ogarniesz. Zastosuj odbiornik multicode co działa z każdym keelogiem.
  • REKLAMA
  • #3 17842113
    zworys
    Poziom 39  
    Ocena: 571
    Zazwyczaj firma udziela informacji jakie piloty współpracują z danym odbiornikiem ,czasem ma nawet w swojej ofercie. ( warto ich zapytać ) Przypadkowy pilot to nie tylko kwestia częstotliwości ale i kodu i raczej trudno oczekiwać sukcesu.
  • REKLAMA
  • #5 17855500
    Mstasik
    Poziom 20  
    Ocena: 74
    Skąd masz te nieoryginalne piloty ?
    czy gdy je kupowałeś mówiłeś sprzedawcy że chodzi o Moovo ?
REKLAMA