logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Eunavi - Ekran i dotyk przestają działać po kilku sekundach użytkowania

cstqqq 17 Mar 2019 17:04 2328 6
REKLAMA
  • #1 17848662
    cstqqq
    Poziom 1  
    Witam. Kupiłem radio Eunavi, użytkowane było około miesiąca, wszystko działało jak najbardziej sprawnie. Posiada kilka zainstalowanych aplikacji, GPS, wszystko działało bez zarzutu. Jednakże od pewnego czasu po włączeniu radia po upływie kilku sekund ekran automatycznie się wyłącza. Jeśli natychmiast po włączeniu używam urządzenia, nie ma żadnego problemu. Jeśli jednak przestanę, po kilku sekundach pojawia się ten sam problem. Wyświetlacz gaśnie, nie reaguje na dotyk. Włącza się jedynie po naciśnięciu przyciski "back", lecz dotyk nadal nie reaguje. Resetowałem oraz rebootwałem radio. Problem nie zniknął.

Dodano po 4 [minuty]:

Na filmie było wszystko, ale jak widzę, nie działa. Link do filmu na zippy; https://www16.zippyshare.com/v/EI3Z5Vk0/file.html
  • REKLAMA
  • #2 19332258
    JaroSkoczek
    Poziom 5  
    Cześć czy problem z wyświetlaczem dotykowym w jakiś sposób rozwiązałeś?
  • REKLAMA
  • #3 19333930
    wynaut
    Poziom 2  
    Podpinam się do tematu, mam ten sam problem z tą różnicą, że po formacie działało przez 2 dni i potem to samo.
  • REKLAMA
  • #4 19336204
    JaroSkoczek
    Poziom 5  
    Zrobiłem powrót do ustawień fabrycznych i działa.
  • #5 20998723
    dariuszkolomanski
    Poziom 1  
    Podpowiesz jak to zrobić w tym radiu?
  • REKLAMA
  • #6 20998740
    jaroslawskoczewski
    Poziom 1  
    U mnie pomógł reset
  • #7 20999344
    damiancz
    Moderator Radia Samochodowe
    Ocena: 1401
    Rozwiązane wykopalisko zamykam.

Cytat:
    3.1.19. Publikowanie wpisów w dyskusjach archiwalnych. Przez dyskusje archiwalne rozumie się dyskusje oznaczone odpowiednio przez Usługodawcę jako: Temat archiwalny lub Wątek archiwalny.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z radiem marki Eunavi, w którym ekran i dotyk przestają działać po kilku sekundach od włączenia. Po krótkim użytkowaniu ekran gaśnie, a dotyk nie reaguje, mimo że radio działało poprawnie przez miesiąc. Użytkownik próbował resetować i rebootować urządzenie, jednak problem nie ustąpił. Inni użytkownicy potwierdzają podobne problemy, a niektórzy sugerują rozwiązania, takie jak przywrócenie ustawień fabrycznych lub reset, co pomogło w ich przypadkach.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA