logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Eunavi - Uniwersalne radio 2 din z białym ekranem, brak reakcji na dotyk i przyciski

4246 13 Sty 2023 13:08 945 2
REKLAMA
  • #1 20383061
    4246
    Poziom 7  
    Ocena: 6
    Cześć wszystkim.

Kupiłem auto w którym zamontowane było radio, prawdopodobnie jest to uniwersalne Eunavi (tak wywnioskowałem po wyglądzie). Niestety model urządzenia prawdopodobnie jest zdarty.
    W radiu wyświetla się tylko biały ekran tak jak na zdjęciach. Nie gra, nie reaguje na dotyk, przyciski. Reset też nic nie zmienia. Czy to problem hardware'u czy bardziej softu? Proszę o pomoc i jakieś podpowiedzi.

Eunavi - Uniwersalne radio 2 din z białym ekranem, brak reakcji na dotyk i przyciski Eunavi - Uniwersalne radio 2 din z białym ekranem, brak reakcji na dotyk i przyciski
  • REKLAMA
  • #2 20613968
    m1992111a
    Poziom 8  
    Witam, mam to samo radio i moje pytanie jest takie czy naprawiles to radio i jak, mam podobny problem, po włączeniu pali się tylko logo auta które miałem ustawione i nic dalej nie rusza..
  • #3 20720667
    Adalbert111
    Poziom 8  
    Ocena: 2
    Potrzebuję na przeszczepy podobną płytę jaką macie w swoich radiach koledzy.Padł mi gps konkretnie.Jakbyście nie poradzili sobie z waszymi problemami to byłbym wdzięczny i chętny kupić taką płytę.Pozdrawiam.
REKLAMA