czy ktoś może mi pomóc?Przy wyciąganiu kości zachaczyłem o jeden element (oznaczenie U22 od spodu karty,prawy narożnik)przylutowałem go spowrotem,przejścia niby ma ,a chciał bym się dowiedzieć do jakiego elementu są podłączone środkowe nogi.
Dziękuję za pomoc wszystkim lecz już sobie poradziłem!Wymieniłem element na nowy i po problemie:-) karta śmiga jak nówka:-)
Jeszcze raz dzięki za miłe chęci.
Moderowany przez jankolo:
Temat zamykam
Zarejestruj konto, Zaloguj się i bądź aktywny na forum, a wtedy reklamy nie będą się pojawiać. Otrzymaj punkty za rejestrację oraz odpowiedzi.
✨ Poszukiwano schematu elektronicznego karty graficznej GeForce4, jednak odpowiedzi wskazywały na brak dostępnych schematów publicznych dla tego modelu. Autor miał problem z uszkodzonym elementem oznaczonym jako U22 na spodzie karty, który przylutował z powrotem, lecz chciał poznać szczegóły połączeń środkowych nóżek tego elementu. W dyskusji podkreślono, że istnieje wiele modeli GeForce4 produkowanych przez różne firmy, co utrudnia znalezienie uniwersalnego schematu. Ostatecznie autor rozwiązał problem poprzez wymianę uszkodzonego elementu na nowy, co przywróciło pełną funkcjonalność karty. Wskazano również, że podanie dokładnego modelu i producenta karty jest kluczowe dla uzyskania precyzyjnej pomocy technicznej. Wygenerowane przez model językowy.