logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Geforce FX - schematu tej karty graficznej potrzebuję

talibek 11 Lut 2006 17:34 1230 4
REKLAMA
  • #1 2289949
    talibek
    Poziom 11  
    Niedawno uszkodzeniu uległa moja karta graficzna geforce fx5200. Czy posiada ktoś moze schemat ów karty?? Bardzo prosze o pomoc!
  • REKLAMA
  • #2 2289966
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 583
    talibek napisał:
    Niedawno uszkodzeniu uległa moja karta graficzna

Jaka karta. Podanie GForce i FX to za mało. Co to znaczy "uszkodzeniu uległa"? Kolega na nią nadepnął? Wpadła pod pociąg?
    talibek napisał:
    po sprawdzeniu okazało się ze procesor jest sprawny a prawdopodobnie padło zasilanie.

na jakiej podstawie kolega doszedł do takiego wniosku? Prosimy o szczegóły procedury diagnostycznej.
    talibek napisał:
    Czy posiada ktoś moze schemat ów karty??

O schematach kart niech kolega nawet nie marzy!
  • REKLAMA
  • #3 2290140
    firetruck
    Poziom 11  
    @talibek
    Skoro "uszkodzeniu uległa karta" to dlaczego procesor miałby nie być cały? :D Pewnie chodziło Ci o GPU, ale lubie się czepiać byle czego...
  • REKLAMA
  • #4 2290465
    talibek
    Poziom 11  
    Karta to nVidia Geforce 5200 W/64MB CRT DVI TV INNO3D, zamieszczam niezbyt wyraźną fotke na której zaznaczone są potrzebne mi kondensatory. Jeśli ktoś posiada taką karte bardzo bym prosił o ich oznaczenia!!

ps
    Jutro zamieszcze lepsze zdięcie
    Załączniki:
    • Geforce FX - schematu tej karty graficznej potrzebuję 060216_182627.jpg (51.51 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #5 2311069
    talibek
    Poziom 11  
    A i czy mógł by mi ktoś dac porównanie tej kary do Gigabyte radeona 9550 gdyz nie wiem która jest lepsza raeon ma 128mb ddr, Geforce niestety nie wiem jaką ma pamięc!!
REKLAMA