Czy ma może ktoś oryginalny soft do dsr 5001. Mam na wyświetlaczy cztery ósemki i słyszałem że trzeba wgrać oryginał zeby ruszył. jeżeli ktoś ma to prośzę wysłać na Maila Ponior(_at_)wp.pl
Wielkie dzięki.
Wielkie dzięki.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamopelr napisał:Oryginalny soft nie wchodzi ,arioner czeka na połaczenie ,czyli prawdopodobnie ktoś wgrał zły boot do tunera,możesz spróbować najpierw wgrywać boot do tunera ,jak też arioner czeka na połączenie to znaczy że tuner nadaje się tylko do tzw. ratowania ,czyli tuner trzeba rozkręcić ,zrobić jedną zworkę i podłączyć jtag . pozdr
Badmaster napisał:Mam Prośbę!!!
Potrzebuję (jak pewnie większość) najnowszego oprogramowania do DSR 5001 jak ktoś wie skąd go ściągnąć to proszę o adres i nazwę pliku. badmaster(_at_)wp.pl
Roman_5000 napisał:Witam serdecznie
Proszę o pomoc. Dostałem od kumpla uwalony tuner DSR-5001, bez pilota.
Mam dwa pytania:
1. Gdzie mogę znaleźć oryginalny soft do DSR-5001.
2. Jaki jest pilot do takiego tunera? Czy taki sam jak do Fergusona 3018, 7018?
Czy przypadkiem soft do DSR-5001 jest taki sam jak do tunera Ferguson 3018 lub 1018?
Pozdrawiam, Romek
P.S.
Zanim potraktuję go Jtagiem to spróbuję wgrać oryginalny soft.
I Jeszcze jedno czy Jtag do tego tunera jest taki sam jak do Fergusonów?
Roman_5000 napisał:Hej Igorelectronics
Może masz rację. Jest niedziela, mam więc czas. Tak więc spróbuję.
Jak nie pójdzie z żadnym oryginalnym softem, to próbować z edu?
Pzdr.
pakeross napisał:
Może "Master"wejdzie do Twego upartego tunera, dodałem go jako załącznik.Jeśli łyknie ten soft ,to od tej pory bedzie przyjmował softy od modelu AF 3018(TSR :ARS1:S150EC).
Powodzenia i pozdrowienia:D
Igorelectronics napisał:pakeross napisał:
Może "Master"wejdzie do Twego upartego tunera, dodałem go jako załącznik.Jeśli łyknie ten soft ,to od tej pory bedzie przyjmował softy od modelu AF 3018(TSR :ARS1:S150EC).
Powodzenia i pozdrowienia:D
Nie zamieszczaj tutaj niepotrzebnych plików, po to żeby zyskać trochę punktów !!!!!
Problem tutaj tkwi w tym, że ktoś wgrał boota z niewiadomo jakiego tunera i teraz jest problem w ustaleniu nagłówka. Zadne mastery tutaj nie pomogą.
Pomoże jedynie cierpliwość i odrobinę szczęścia.
Komunikat "Waiting conect requast ack" świadczy o tym, że tuner ma kontakt z komputerem, jedynie co mu nie pasuje to zły nagłówek.