logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Wymiana wiązki elektrycznej drzwi kierowcy passat b5 ''''98

Smower 30 Mar 2019 22:24 1539 3
REKLAMA
  • #1 17876540
    Smower
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam, posiadam passata b5 1.8 '98 125km. Chcialabym wymienic drzwi kierowcy. Wiem jak sciagnac boczek jednak nie mam pojecia co zrobic dalej.. Moj passat na 4 el szyby. Nie wiem jak poprowadzic elektryke, co z szyba, co i kiedy odkrecac, przykrecac.. Ktos cos? Pomocy!! :(

Moderowany przez CameR:

Reg. 3.1.17. Nie prezentuj postawy, że mi się należy. Dbaj o poziom pytań i dyskusji. Dziękujemy.

• REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 17876872
    Piotrix48
    Poziom 16  
    Ocena: 31
    Jak nie masz zielonego pojecia to sa tacy ludzie jak mechanicy i oni za odpowiednia oplata to zrobia.

https://youtu.be/F03jWCYiFg4

Szukanie nie boli.Chyba,ze liczysz na kogos kto przyjdzie i zrobi za ciebie to licz dalej.
  • REKLAMA
  • #3 17880712
    Smower
    Poziom 2  
    Wiele rzeczy mozna naprawic, zrobic samemu. Wiele szukalam i postanowilam dodac tutaj post, byc moze ktorys uzytkownik wie jak to zrobic samemu i by troszke podpowiedzial. Przed elektrykiem wolalam sprobowac tutaj, chyba od tego sluzy forum. Nie ze wszystkim trzeba latac do mechanika. ;)
    A tak dokladnie to nie chodzilo mi o sama szybe, lecz o cala elektryke.
    Swoje drzwi mam dobre, lecz przy listwie ruda sie juz pokazala. Kupilam drzwi surowe, sama blache. Moze ktos wie, jak przelozyc zamek, szybe i wszystko co z nia zwiazane, cala wiazke elektryczna. Poniewaz tam sa nie tylko sruby ale i nity.
    Pozdrawiam!
  • #4 17882693
    Smower
    Poziom 2  
    Znalazlam pomocny artykul na innej stronie.
REKLAMA