logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Gry na myszkę najlepiej online-Interesują mnie gry typu Neverwinter, diablo, itd

xanterek 06 Kwi 2019 12:22 693 2
REKLAMA
  • #1 17888988
    xanterek
    Poziom 9  
    Ocena: 12
    Witam, zwracam się do was, z ogromna prośba, poszukuje gier sterowanych myszką, wiem, że jest już taki temat tutaj, ale dość stary, wiec pewnie jest więcej nowych tytułów już :)
    Sprawa wygląda tak, że w pracy przygniotło mi 2 palce. Wskazujący złamany, serdeczny złamano/skruszony, z przemieszczeniem, lewa ręka...
    Zwolnienie do końca miesiąca, a jeszcze spokojnie dojdzie z 3/4 tygodnie.. Więc przydało by się coś porobić :P
    Aktualnie grywam, w Hearthstone, ale na dłuższa metę trochę nudne :P
    Interesują mnie gry typu Neverwinter, diablo, twierdza, karciarki, w sumie to jestem skłonny sprawdzić wszystko (mile widziane online, nie single) , oprócz gier typu plemiona/grepolis gdzie jest czas na budowania itp.
    Z góry przepraszam, za literówki niestety zazwyczaj piszę lewą ręka. :)
    Jeżeli ktoś poda tytuł, w który gra, może podać Nick, jeżeli gra mi się spodoba, można pograć razem, z jakimś ts czy coś :)
    a no i gry nie muszą być tylko za free :)
    z góry dzięki za pomoc :)
  • REKLAMA
  • #3 17913025
    xanterek
    Poziom 9  
    Ocena: 12
    dzięki, ale to nie dla mnie, jęzeli ktoś by kiedyś potrzebował to polecam na głupie klikanie League Of Angels 3, jeżeli ktoś gra zapraszam (Xanterek) Serwer (s637)
    A na dłuższe granie jako jedna ręką Diablo 3, gram łowcą, wiec tak naprawdę nie potrzebuje skilli, bynajmniej na etapie fabuła 50lvl :)
    I również jak ktoś chętny (Xanterek) :))
REKLAMA