logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Technics SA-AX7 - cichy i zdeformowany dźwięk po dłuższym graniu

grekas 10 Wrz 2005 20:35 1529 3
REKLAMA
  • #1 1807561
    grekas
    Poziom 2  
    problem polega na tym że podczas parogodzinnego grania następuje bardzo cichy i zdeformowany dzwięk z jednego kanału a po krótkim wyłączeniu wszystko jest OK . Nie wiem co jest grane i czy wogóle da się to naprawić .
  • REKLAMA
  • #2 1808325
    Tomasz008
    Poziom 20  
    Ocena: 40
    Witam
    Sprawdż kondensatory elektrolityczne w obwodzie zasilacza
    powodzonka
  • REKLAMA
  • #4 2986666
    grekas
    Poziom 2  
    Oddałem go do serwisu ( oczywiście firmowego ) i co się okazało , po miesiącu oddali w stanie takim w jakim trafił nie byli w stanie odpowiedzieć co jest grane oczywiście nic nie płaciłem na szczęście w wielkim miasteczku kraków znalazłem drugi serwis w którym przyjęli ampa i już po trzech dniach był do odbioru koszt 130zł uszkodzeniu uległ SER.3 US PRZERWY P AMP nie kumam o co w tych skrutach chodzi ale jedno jest pewne włanczam go i gra , po dwóch dniach okazuje się że coś jest popieprzone w 6-ch tzn lewy front gra jako centralny , prawy surrand zaś jako subwoofer itd. na dodatek po czterech godzinach słuchania radia przestał grać zaś prawy kanał ale po ponownym włączeniu jest ok czy jest ktoś w stanie zrozumieć co jest grane z tym ampem
REKLAMA