logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nawigacja Mio spirit 7500LM wyłącza się podczas jazdy

Hombre29 07 Kwi 2019 21:32 1608 5
REKLAMA
  • #1 17892193
    Hombre29
    Poziom 2  
    Witam. Mam problem z nawigacją Mio spirit 7500LM, a mianowicie wyłącza się podczas jazdy z podłączoną ładowarką do nawigacji. Działa normalnie i po około 15 min wyłączy się i ponownie włączy, gdzie trzeba ją ponownie ustawiać... Dałem ją do naprawy, gdzie została wymieniona bateria i znów to samo. Dodam, że po odłączeniu ładowarki od razu pojawia się komunikat o niskim stanie baterii (tak jakby zupełnie nie była ładowana). Ładowarka została sprawdzona i działa, więc może ma ktoś jakiś pomysł o co chodzi? Z góry dziękuje za odpowiedzi.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #3 17892326
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1659
    Bateria kiepski zamiennik lub uszkodzony układ ładowania. Może być jeszcze wyrobione gniazdo ładowania.
  • REKLAMA
  • #4 17894282
    Hombre29
    Poziom 2  
    Ładowarka jest oryginalna i nie widać żeby nawigacja się przegrzewała a raczej jakby zupełnie nie ładowało baterii ... Dodam że jest z nią problem od nowości a nie mogłem oddać ja do reklamacj bo był to prezent .. podejrzewam właśnie że może być coś z układem ładowania tylko czy da radę to naprawić i jaki może być koszt ?> Co do gniazda ładowania to nie jest wyrobione bo sprawdzałem w innych samochodach i jest to samo..
  • REKLAMA
  • #5 17894348
    nutergsm
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1659
    Mówiłem o gnieździe w nawigacji.
  • #6 17894603
    Hombre29
    Poziom 2  
    Gniazdo w nawigacji nie jest wyrobione bo była używana praktycznie kilka razy
REKLAMA