logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Rozwiązano] Mercedes-Benz C180 1995 r b/G - Drgania gdy puszczam gaz dodaje to drgania nikn

net1309 08 Kwi 2019 21:22 1149 3
REKLAMA
  • #1 17894395
    net1309
    Poziom 6  
    Ocena: 3
    Witam kupilem miecia C180 z 1995 r 1.8 ben/gaz sekwencja, sprawdzałem go ogladalem jechałem nim nie było problemu tylko jak nim jechałem za nim go kupiłem nie przekroczyłem 50km/h, a jak jechałem na trasie zauważyłem problem mija 50 km/h w zwyz jest problem ze gdy puszcze pedal gazu nagle mocne drgania się pojawiają, wrzucę na luz to samo dodaje gazu odrazu znikają tylko na luzie jak dodaje gazu to nic to nie mienia a na biegu niknie bardzo dziwne opony to by przy przyspieszanie jeszcze gorzej biły, oczywiście prubowalem osobno gaz i Ben i tak samo pomóżcie co kolwiek kto wie o takich rzeczach dzięki pozdrawiam
  • REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 17895577
    gofr1.8t_AGU
    Poziom 9  
    Ocena: 15
    Poduszki silnika , przeguby , półosie , wiele przyczyn moze być
  • REKLAMA
  • #3 17908375
    net1309
    Poziom 6  
    A więc tak posprawdzane z przodu tuleje wymienione sworzeń wymieniony sprężyny i końcówka drążka, i nic to nie zmieniło wydałem 600 zł można pow że na darmo bo nic nie przeszło dodatkowo zobaczyłem że koła z tyłu stoją Góra do środka jak to naprawić i prawa strona siedzi w dole choć założyłem dwie nowe sprężyny i dwa nowe amorki i jak był na dole tak jest i drgania też nie znikły, mechanik mówił że z przodu środkowy drążek no ale ten kosztuje 300 zł i jak bd tak po kolei robił że a może się trafi to z torbami pójdę z tyłu zawieszenie kosztuje 600 to nie mam co trafiać podpowiedź ie coś
  • #4 18363888
    net1309
    Poziom 6  
    Jest rozwiązanie podpora i sprzęgło wału i drgan nie ma tamta była zniszczona pozdrawiam
REKLAMA