logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Delonghi intensa ecam 23.420 - Ekspres nie zrzuca zurzytej kawy do zbiorniczka

benuarre 10 Kwi 2019 12:41 2619 1
REKLAMA
  • #1 17897225
    benuarre
    Poziom 1  
    Witam, mam ekspres delonghi intensa ecam 23.240, mój problem polega na tym, że po zrobieniu kawy fusy zostają na zaparzaczu i następna porcja zapełnia zaparzacz i tak w kolko aż pojawia się komunikat użyj mniejszej ilości kawy. Rozebralem ekspres i zauważyłem, że brakuje części, która popycha zabierak na zaparzaczu, który z kolei zrzuca fusy do zbiornika. Normalnie jest ona zamontowana na trzpieniu ale u mnie trzpień się złamał i go brakuje, została tylko sprężynka. Nie wiem jak wygląda ta część i ewentualnie czy da się ją zamontować bez tego trzpienia. Czy toś miał podobny problem? Gdzie mógłbym kupić tą część?
    Pozdrawiam,
    Andrzej
    Delonghi intensa ecam 23.420 - Ekspres nie zrzuca zurzytej kawy do zbiorniczka Delonghi intensa ecam 23.420 - Ekspres nie zrzuca zurzytej kawy do zbiorniczka Delonghi intensa ecam 23.420 - Ekspres nie zrzuca zurzytej kawy do zbiorniczka
  • REKLAMA
  • #2 18368643
    bpraster
    Poziom 1  
    Ocena: 7
    Witam,
    Mam dokładnie ten sam problem z ekspresem. Czy znalazłeś juz rozwiazanie problemu?
    Pozdrawiam,
    Lukasz
REKLAMA