Wentylator włącza się samoczynnie kiedy mu się podoba i jego działanie nie ma jakiegoś określonego czasu, tzn. potrafi to być np. 15 sekund lub też 10 minut. Dźwięk ten jest na tyle głośny, że utrudnia normalne użytkowanie sprzętu (Z dziesięciu metrów słychać głośną pracę wentylatora.) Według mnie jest to na pewno wentylator, bo po przyłożeniu ręki po lewej do obudowy ewidentnie czuć zwiększony podmuch powietrza. Laptop jest ustawiony na podstawce wentylacyjnej.
Samo włączenie się wentylatora nie ma miejsca np. po przegrzaniu się, tylko np. włączam laptopa, mija 3-5 sekund i startuje wentylator…
Sprawdziłem komputer programem Dell Support Assist, ale nie ma żadnych aktualizacji ani też nie ma problemów ze sprzętem. Spotkał się ktoś z taką sytuacją, czy też mam atakować serwis Della ?
Samo włączenie się wentylatora nie ma miejsca np. po przegrzaniu się, tylko np. włączam laptopa, mija 3-5 sekund i startuje wentylator…
Sprawdziłem komputer programem Dell Support Assist, ale nie ma żadnych aktualizacji ani też nie ma problemów ze sprzętem. Spotkał się ktoś z taką sytuacją, czy też mam atakować serwis Della ?