logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Hertz ES 300 - czy warto kupić i jaka jest maksymalna cena?

sportowymisio 12 Wrz 2005 17:28 1245 6
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 1812348
    siwy19
    Poziom 15  
    Ocena: 5
    byłem ostatnio na whystawie w bydgoszczy na łucznicce i była astra która tez własnie miała hertze tylko ona miała 2 głośniki chyba po 80 cm nie miała z tył siedzen to domyslacie sie co to było. propos tematu to wydaje mi sie że warto ja mam głośniki hertza i jestem zadowolony mysle że ten subik tez jest oki.. łykaj go w sumie to jeszcze zalezy do jakiego samochodu
  • REKLAMA
  • #3 1812373
    sportowymisio
    Poziom 11  
    w sumie do maluszka <lol> ale niewiem ile jest wart (cena).
  • REKLAMA
  • #4 1813238
    Rademal
    Poziom 20  
    TO byli panowei a Car Audio HiFi i z tymi głosnikami wiele nie zdziałali bo Passat chyba ich zamordował swoim sprzętem z jednym głośnikiem! Niech pracują!
  • #5 1815114
    sportowymisio
    Poziom 11  
    Rademal napisał:
    TO byli panowei a Car Audio HiFi i z tymi głosnikami wiele nie zdziałali bo Passat chyba ich zamordował swoim sprzętem z jednym głośnikiem! Niech pracują!

że co?? niekapuje... :)
  • REKLAMA
  • #6 1815163
    brati
    Poziom 23  
    Ocena: 23
    sportowymisio napisał:
    w sumie do maluszka <lol> ale niewiem ile jest wart (cena).

A gdzie ty go do maluszka włożysz i w sumie po co ?
  • #7 1815850
    Rademal
    Poziom 20  
    siwy19 napisał:
    byłem ostatnio na whystawie w bydgoszczy na łucznicce i była astra która tez własnie miała hertze tylko ona miała 2 głośniki chyba po 80 cm nie miała z tył siedzen to domyslacie się co to było. propos tematu to wydaje mi się że warto ja mam głośniki hertza i jestem zadowolony mysle że ten subik tez jest oki.. łykaj go w sumie to jeszcze zalezy do jakiego samochodu

Nawiązywałem do tego

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy opłacalności zakupu subwoofera Hertz ES 300 oraz maksymalnej ceny, jaką warto za niego zapłacić. Użytkownicy wskazują, że subwoofer Hertz jest dobrym wyborem, zwłaszcza jeśli jest dopasowany do konkretnego samochodu. Jeden z uczestników wspomina o doświadczeniu z głośnikami Hertz w samochodzie Astra, gdzie zastosowano dwa głośniki o średnicy około 80 cm. Pojawiła się też uwaga, że subwoofer może być niepraktyczny do małych samochodów („maluszek”). W dyskusji pojawia się porównanie do sprzętu Car Audio HiFi oraz Passata, który miał mocniejszy system audio z jednym głośnikiem. Ogólnie subwoofer Hertz ES 300 jest oceniany pozytywnie, jednak brak jest jednoznacznej informacji o maksymalnej cenie zakupu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA