logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki mikrofon do nagrywania głosu ? (podcasty, live, kanał na YT)

Igor1988 07 Maj 2019 20:12 300 0
REKLAMA
  • #1 17948947
    Igor1988
    Poziom 9  
    Witam 🤗was wszystkich Bardzo Ciepło i Serdecznie.
    Wielkimi (acz małymi) krokami przygotowuję coś na kształt "studia" (bądź: miejsca) w którym będę prowadził swój kanał na YT🎥 (mam kilka pomysłów w głowie i chcę je zrealizować), no i jak wiadomo potrzeba do tego kamery, stabilizacji, tła, oświetlenia, sprzętu do późniejszej obróbki surowego materiału w postprodukcji, no i dźwięku. 🎙No właśnie i dziś (zaczniemy od tego) zaczniemy od DŹWIĘKU. Jaka jest Wasza opinia na temat tego zestawu /Mikrofon pojemnościowy SPC Gear SM900/ link: https://sklep.hard-pc.pl/p10092,mikrofon-pojemnosciowy-spc-… ??? Cena regularna w różnych źródłach około 300-320zł a na tej stronie z kodem z /peppera/ spada do 268zł (z darmową przesyłką). 😁Opinie na YT są dość "ciepłe" więc jestem skory aby ten zestaw zakupić bo mam wszystko w jednym "pudle". Jak wy to widzicie? 🤔Czy wydatek prawie trzech stówek będzie opłacalny czy jednak w tej cenie szukać czegoś innego ?💸 Czekam na wasze komentarze. Pozdrawiam raz jeszcze Ciepło i Serdecznie oraz z góry Bardzo Dziękuję za Pomoc. Trzymajcie się. Heyka! ☺️
  • REKLAMA
REKLAMA