Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tammatteusz89 napisał:Czyli całe podświetlenie do wymiany bo pojedynczych diód chyba nie powymienia?
Jak zgaszę całkiem to też to podświetlenie błyska..
Film
Dostałem info, że podświetlenie tego to około 300 zł. Na allegro patrzę i jest coś za 60 zł :>
https://allegro.pl/oferta/komplet-tasmy-listwy-podswietlenie-led-lg-50-7771067188
ale to pewnie jakiś syf?
matteusz89 napisał:A orientacyjnie gdyby było do wymiany tylko diody LED i wyczyścić to okopcenie to jaka minimalną kwotę byś podał? Bo zastanawiam się czy jest w ogóle sens to robic czy lepiej kupić coś nowego..
matteusz89 napisał:Tylko tyle mi da, że będę miał jakieś porównanie. Zaproponowano mi naprawę tego za 500 zł a przy tej kwocie to już się trochę średnio opłaca naprawiać. Więc nie wiem czy szukać dalej czy raczej próbować to sprzedać..
tomtim123 napisał:matteusz89 napisał:Tylko tyle mi da, że będę miał jakieś porównanie. Zaproponowano mi naprawę tego za 500 zł a przy tej kwocie to już się trochę średnio opłaca naprawiać. Więc nie wiem czy szukać dalej czy raczej próbować to sprzedać..
Serwisy tak proponują, Ja bym max 400 wziął za taka robotę, to już z zapasem. Z czyszczeniem screen-a (filtrów).
matteusz89 napisał:A ogólnie w tych LG'kach coś pada jeszcze często poza tym podświetleniem?
matteusz89 napisał:Jeśli jeszcze bym Cię mógł zapytać, to czy z tych zdjęć idzie ocenić ile mniej więcej ledów jest do wymiany i ile czasu zajmuje przelutowanie jednego leda?