Witam. Mam problem z moją Bmką z którym caly czas nie moge sobie poradzić. Generalnie podczas jazdy od 80km/h i więcej najmocniej przy 100km/h nasila sie jakby podskakiwanie auta podczas jazdy, wibracje czuć na całym aucie i nie tylko na kierownicy. Komfort jazdy straszny. Bez rożnicy czy koła letnie czy zimowe 225/50/17 na letnich bardziej się nasila 245/30/19 (prawdopodobnie wieksze i szersze koło). W aucie juz wymieniłem przednie i tylne tarcze hamulcowe wraz z klockami hamulcowymi. Tarcze na nacinane nawiercane. Przednie amortyzatory Sachs i sprężyny Sachs. . Obydwa komplety kół kilkukrotnie sprawdzane czy nie sa krzywe, wyważanie "Ok" bez wiekszej ilosci odważnika na koło. Opony letnie były reklamowane na gwarancji ponieważ były jajowate reklamacja uznana. Wczoraj założyłem letnie koła jazda próbna z myślą ze nie bedzie wibracji a tu niespodzianka bez zmian. W zawieszeniu zadnych luzów brak. Kola zamieniane miejscami przod/tył bez zmian. Może macie jakieś pomysły w ktorym kierunku uderzyć bo mi się juz pomysły kończą. A wibracje jakby powodowała przednia oś. Dziekuje za wszelkie porady. Pozdrawiam.