a no wlasnie zrobilem tą ostatnią opcje i cos dodatkowego. Opisze moze wszsytko od początku.
Położylem laptopa na ksiązcze i bym nad ziemią jakies 5 cm, nadal chodził wiatrak ani nie zwalnial ani nieprzyspieszał. Wiec wziołem wiatrak do chłodzenia i podłozylem po lapa właczyłem pochodził troche i chłodzenie w lapie sie wyłaczyło, ale pozniej jak juz go połozyłem na biórku znowu sie włączyło po kilkunastu minutach.
Zadzwonilem do serwisu i tam powiedzieli mi ze jezeli chce to moge zareklamowac lapa w sumie nic za to nieplace i wygodnie jest bo gwarancje mam door to door i facet jeszce powiedzial ze to czy zareklamuje to zalezy od mojej wygody bo chodzenie wiatraka nieprzeszkadza w niczym laptopowi ( no to sam wiedzialem

) ale jedynie moze mi przeszkadzac szum. I tak sie taraz zastanawiam czy odsyłac czy nie, czy jednak wszystko jest wporządku?
obok procka, jest karta wifi i jak wiadomo one wszystkie sie choooolernie grzeją i moze od tego procek niepotrafi dosyc szybko zrzucic temperatury chociaz troche to dziwne.