logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy HASP Emulator może zablokować klucz sprzętowy podczas odczytu?

wojtekgab 15 Wrz 2005 10:45 27361 4
REKLAMA
  • #1 1819720
    wojtekgab
    Poziom 12  
    Ocena: 22
    Mam takie pytanko:

czy programem HASP Emulator lub podobnym do symulacji klucza sprzętowego HASP można zablokować klucz? Tzn czy podczas odczytu tego klucza jest taka możliwość (najpierw trzeba go "odczytać")?

Pozdrawiam wszystkich.
  • REKLAMA
  • #2 3492970
    arcusman
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    adikbo jesteś genialny:-) właśnie podsunąłeś mi pomysł jak obejść pewien mur postawiony wokół HASP od takiej strony jeszcze nie próbowałem (traktuje złamanie HASP jako rozrywkę "kolejny nierozwiązany problem)
    ps.
    Pewnie zaraz ktoś wyskoczy z The project Universal HASP Emulator na brstudio i powie, że problem rozwiązany,.... ale tak nie jest.
    Lepiej zastanówmy się jak sami wymyślilibyś my genialne zabezpieczenia programów przed piraceniam opierając się na HASP
  • REKLAMA
  • #3 4141298
    Pit_mm
    Poziom 14  
    Ocena: 11
    Witam.

Mam następujące pytanie wczoraj w moich "śmieciach " komputerowych znalazłem pendriva , który później okazał się kluczem Hasp 2.17 (przynajmniej tak go winda rozpoznaje), więc mam takie pytanie czy jest możliwość aby tym kluczem zabezpieczył sobie np. winde. Chodzi mi o to że przy uruchamianiu należy podłączyć klucz pod USB.
  • REKLAMA
  • #4 4141363
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 4832172
    robak1977
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Jak się posługiwać hasp emulatorem ?
    Może ma ktoś instrukcję albo może opisać !!
REKLAMA