Witam mam problem z moją starą drukarką HP DeskJet 840c. Drukarka podłączona jest do komputera z windows 10 przez port usb i jak dotąd dzialała bez problemów jednak od jakiegoś czasu jest problem z drukowaniem w kolorze jak w temacie, nawet zamiast koloru czarnego potrafi drukować kolor zielony (przy wybraniu opcji drukowania w odcieniach szarości wszystko jest w porządku). Kupiłem nowy tusz kolorowy i nie przyniosło to żadnej poprawy. Zgodnie ze wskazówkami, które wyczytalem w internecie czyściłem styki na tuszu i w drukarce niestety to nie pomaga. Próbowałem także z poziomu ustawień czyścić kasety drukarki co także nie pomaga. Co jeszcze można próbować robić aby naprawić ten problem?
Załączam obrazek, który drukowałem w wersji której powinien się wydrukować oraz jak faktycznie się wydrukował oraz screenu z poziomu ustawień gdzie czyściłem kasety drukarki.
Z góry dziękuję za pomoc
Załączam obrazek, który drukowałem w wersji której powinien się wydrukować oraz jak faktycznie się wydrukował oraz screenu z poziomu ustawień gdzie czyściłem kasety drukarki.
Z góry dziękuję za pomoc