"Blaupunkt FD 390 MSK 6018942006, P/NO 96453639, P/NAME R/CASSETTE 3 BAND LOGIC, DLX, P/ID RB. Końcówka mocy to TDA 7375A x 2 szt."
Coś mi tu nie pasuje. Blaupunkt nadaje swoim radiom nazwy miast i symbol literowo-cyfrowy jak np Bremen, Freiburg SQR49,RCM127....
Do tego każde radio Blaupunkta ma oznaczenie numeru modelu w formacie 7 xxx xxx xxx, np 7 642 162 010. Następnie każde radio Blaupunkta ma numer seryjny wybity na blasze po prawej stronie np. BP2774X1234567 w którym pierwsze 4 cyfry oznaczają numer modelu. A mnie jakoś żadne z tych oznaczeń nier kojarzy się z Blaupunktem choć miałem ich wiele w rękach.
A wracając do problemu. Skoro już wiesz jaka jest końcówka mocy i ona nie gra to sprawdź czy ma prawidłowe zasilanie i czy na jej wejściach jest czułość. Jeśli tego nie potrafisz to odpuść naprawę. A nawet nie nazwałeś dokładnie co nazywasz milczeniem, czy radio nie włącza się czy wszystko działa a nie ma dźwięku. Ktoś mający pojęcie i trochę wyobraźni szukający porady opisałby dokładnie problem.
SławeK