niestety to robił moj przełozony i nie zgrał oprogramowania, a Ja nie miałem jeszcze tego rodzaju przypadku zawsze fleszowałem i było ok. a teraz.... dlatego zwracam sie o pomoc
podobno szef wgrał tą sama ale miałem i wyzsze. Dzienki za wszelka pomoc poprostu kumpel z zaprzyjazinionego serwisu postawił mi tą słuchawke.
Temat uważam za zamkniety. Dzieki za wszelkie rady
✨ Po wgraniu nowego oprogramowania (flesza) do telefonu Nokia 6310i zniknął wyświetlacz. Zalecano przywrócenie oryginalnego backupu oprogramowania, co zwykle rozwiązuje problem, ponieważ uszkodzenie wyświetlacza podczas flashowania jest mało prawdopodobne. Pojawiły się pytania o to, czy przed wgraniem nowego softu wykonano kopię zapasową oraz czy wgrywany był oryginalny czy modyfikowany firmware. Ostatecznie problem został rozwiązany przez serwis, który "postawił" telefon, a użytkownik potwierdził, że urządzenie działa poprawnie. Wskazano, że najlepiej wgrywać tę samą wersję oprogramowania, którą telefon miał wcześniej, aby uniknąć komplikacji. Wygenerowane przez model językowy.